7000 Русе, ул. „Княжеска” 4
082 825 005
0899 197 457
Резервирай сега

Общи условия

Когато клиент направи резервация в хотел „Ана Палас“, се счита, че е прочел настоящите общи условия и е съгласен с тях. Резервацията Ви се счита за потвърдена след получаване на номер на резервация от хотела. Резервацията може да бъде платена с кредитна/дебитна карта или в брой BGN. 

АНУЛАЦИИ: 

Сроковете за анулация на резервация без неустойка е според условията на тарифата, която сте избрали. След изтичането на срока за безплатна анулация, гостът дължи неустойка в размера на стойността на първата нощувка. 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ: 

1. Общи условия за онлайн резервации: Предлаганите цени на хотелско настаняване са валидни единствено и само в момента на Вашата резервация. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на хотела. 

Хотел „Ана Палас“ си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация, в случаи на форсмажорни и други обстоятелства, независещи от хотелиера. В тези случаи се предлага на госта настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени или се възстановява платената сума. 

2. Цени: Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация от хотела. Избраната от Вас крайна цена е на човек или на помещение, на ден и за конкретното помещение, с включен туристически данък и ДДС. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела. 

3. Настаняване и освобождаване на помещенията: Часът за настаняване в хотел „Ана Палас“ е след 14:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е до 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела. Късно напускане след 12:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията на хотела. Потвърждава се при възможност от страна на хотела. Начислява се допълнително като конкретното помещението се тарифира по 10 лв. на час след 12:00 часа. За допълнителна информация се свържете директно с рецепцията на хотела. 

4. Ползване на паркинг: Паркирането на автомобили на гости на хотела е безплатно. 

5. Пушенето в закритите части на хотела е забранено: При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 100 лв. за допълнително почистване. 

6. Щети: Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото на хотел „Ана Палас“ с грижа на добър наемател. Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда в хотела, причинени по време на престоя са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща незабавно, в брой или с кредитна/дебитна карта на рецепция. 

За повече информация: 

+359 82825005 

e-mail: hotel@annapalace.com 

Scroll to top
bg_BGБългарски